Privacy


Home

Nieuws

Henny

St Joseph's
High School

Kakamega

de Stichting

Foto's
en verhalen

Giften

Privacy

Nieuws
brieven


Privacy Statement

Alle (persoonlijke) gegevens die u via deze website verstrekt-via formulieren of e-mail-worden door de Stichting Help Kakamega strikt vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Wij respecteren uw privacy. De Stichting Help Kakamega behoudt zich wel het recht voor om de gegevens in een eigen bestand op te slaan.

De Stichting Help Kakamega distantieert zich van het versturen van ongevraagde commerciŽle e-mail berichten ("Spam"). Alleen als een bezoeker van de website expliciet heeft verzocht om in aanmerking te komen voor de per e-mail gedistribueerde nieuwsbrief zal het e-mail adres van deze bezoeker worden gebruikt voor een abonnement. In het geval de bezoeker niet langer de nieuwsbrief wenst te ontvangen, kan de gebruiker de wens om annulering aan ons richten per e-mail, of gebruik maken van het nieuwsbriefformulier.

De gegevens die u verstuurt via alle digitale correspondentie, via onze formulieren en e-mail, vindt plaats via een onbeveiligde verbinding (geen encryptie). Dit houdt in dat mogelijk verlies of misbruik van deze verzonden gegevens door derden geheel voor eigen risico is. U kunt, indien u wenst, ook gebruik maken van meer traditionele wegen om contact met ons te onderhouden; zie hiervoor onze adresgegevens.

 


Stichting  Help  KAKAMEGA    GIRO 96 98 126   te Leiden
 

naar boven